Ik ben Martijn Jansen, sinds 2010 eigenaar van Health & Sportcenter De Welness.

Daarvoor heb ik jaren bij diverse kleine- en grote sportscholen gewerkt als sportinstructeur.

Mijn beeld van een fijne sportschool is, dat men er zich op zijn gemak voelt en gewoon zichzelf kan zijn. Dit in combinatie met persoonlijke aandacht voor de sporters. Met deze doelstelling ben ik de uitdaging aangegaan en heb ik mijn visie in praktijk gebracht. Zo kan ik  mensen aanspreken die het moeilijk vinden om de eerste stap te zetten om bij een sportschool binnen te lopen.

Het is dan ook erg leuk te zien dat steeds meer mensen van deze doelgroep ook daadwerkelijk de stap heeft gezet bij De Welness. Ik zie deze mensen met veel voldoening aan hun gezondheid werken. Met een enthousiast team zijn wij gepassioneerd bezig, om in een goede sfeer de effectiviteit van trainingen te verbeteren en te zorgen dat de drempel zo laag mogelijk wordt voor iedereen die verantwoord met zijn of haar lijf bezig wil zijn.

Naast sporten is het ook belangrijk te kunnen ontspannen en het lichaam te (laten) verzorgen.

Met dezelfde laagdrempeligheid zetten onze schoonheidsspecialiste, pedicure, sport- en ontspanning masseurs en kapster zich met veel toewijding in voor uw welzijn.

Mocht u nog steeds twijfelen of een sportschool iets voor u is? Kom dan een keer geheel vrijblijvend langs om te ervaren of de visie van De Welness bij u past.
Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via 033-2542490 of [email protected].

Tot snel!

Sportieve groet,
Martijn Jansen