ONZE FACILITEITEN

Bekijk hier het overzicht van onze faciliteiten.

TRX

TRX is een groepsles waarbij gebruik gemaakt wordt van de TRX Suspension banden.

Deze les duurt ongeveer een halfuur waarin alle spieren van het lichaam aan bod komen.

Doordat je het hele lichaam als één geheel gebruikt, is het effect van deze les erg groot en divers.

De TRX les is perfect voor mensen die willen AFVALLEN, fit en sterker willen worden, maar kan ook helpen bij mensen die bepaalde klachten hebben aan hun lichaam.

Een TRX les is een hele nieuwe en leuke ervaring voor veel mensen en wordt elke dag gegeven bij de Welness.

Als u interesse heeft in deze les vragen wij wel eerst om een afspraak te maken voor een 1 op 1 les.

In deze eerste les worden alle basis bewegingen aangeleerd, zodat u in de TRX groepsles goed mee kan komen.

Neem contact met ons op voor een gratis proefles.

PILATES

Klachten door te veel computer werk of te lang zitten? U loopt niet meer met een rechte rug? Last van de onderrug, stijve schouders en/of ronde boven rug? U heeft het gevoel “ik moet nu iets gaan doen”! Dan zijn de lessen Pilates echt iets voor jou.

Kom gerust langs voor een proefles.

CIRCUIT TRAINING

U zoekt in een sportschool gezelligheid, maar wilt ook graag wat aan uw lichaam werken? Dan zijn onze functionele circuit trainingen perfect voor u.

In 45 minuten pakken wij het hele lichaam aan met verschillende oefeningen. Hierbij worden attributen gebruikt die de oefeningen nog effectiever en leuker maken. Elke oefeningen doen we een bepaald aantal seconden en dan wordt er doorgedraaid naar de volgende.

U bent beginnende sporter? Geen probleem! Iedereen doet de oefeningen op zijn/ haar eigen tempo en niveau. Ook mensen met een beperking kunnen gewoon mee doen. Wij verzinnen ter plekke een aangepaste oefening indien dit nodig is.

Kom gerust een keer langs en ervaar het zelf!

Neem voor meer informatie contact met ons op via 033-2542490 of [email protected].

PERSONAL TRAINING

Wilt u ECHT persoonlijk 1 op 1 door ons getraind worden? Dat kan! Maak snel een afspraak en dan gaan wij samen zorgen voor het behalen van al uw doelen! Ook voeding advies zit hierbij inbegrepen.

Maak snel een afspraak! Dan gaan we samen het avontuur aan!

FUNCTIONAL FITNESS

Functioneel fitness is een combinatie van conditie en krachttraining. Deze vorm van fitness is volgens onze visie de manier om uw lichaam in korte tijd sterker en flexibeler te krijgen. Het voordeel van functioneel fitness is dat iedereen hier aan mee kan doen. Of je nou net begint met sporten of al een sport achtergrond hebt, voor elk niveau is het een uitdaging.

Bij functioneel fitness gebruik je het lichaam als een geheel, net zoals de meeste handelingen in het dagelijkse leven. Hierdoor wordt het lichaam flink aan het werk gezet. Bij het functioneel fitness worden verschillende methoden gebruikt die regelmatig worden uitgebreid. Zo zijn er speciale oefeningen tegen rugklachten en worden andere oefeningen ingezet als preventie van blessures van specifieke sporten zoals skiën, tennis, voetbal, korfbal, hockey, badminton etc.

Nieuwsgierig geworden naar functioneel fitness?

Maak gerust een afspraak voor een proefles via 033-2542490 of [email protected].

RUG TRX

Speciaal voor mensen met rug klachten geven wij bij De Welness nu ook Rug-TRX.

Met behulp van de TRX banden maken wij de spieren van de rug en omstreken mooi lang.

Rekken en strekken met de TRX is een geheel nieuwe ervaring voor veel mensen. Het geeft net dat beetje extra spanning op de spieren waardoor er vaak beter resultaat behaalt wordt. Elke maandag en woensdag ochtend om 08.00 uur bent u welkom om deze les een keer te proberen en te ervaren. De duur van de les is 30 minuten.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0332542490 of [email protected].

ZONNEBANK

De zonnebank is hét middel om snel een bruine teint te krijgen, zeker als het buiten slecht weer is. Zonlicht geeft ons ENERGIE en verbetert ons humeur, maar teveel zon is schadelijk en vraagt dus om bescherming.

Zon verstandig en kies de juiste zonbescherming!

Meer informatie of een passend zonadvies kan gevraagd worden aan de balie.

Samen werken aan je doelen

Met onze flexibele abonnementen en gratis persoonlijke trainingen haal jij je doelen

INSCHRIJVEN